تهیه ورق گالوانیزه  یکی از روش های اقتصادی  و مفید در برابر خوردگی ورق های فولادی می باشد.

کاربرد این ورق در صنایع زیر بسیار حایز اهمیت می باشد.

  •  صنایع ماشین سازی
  • خودرو سازی
  • لوازم خانگی
  • صنعت ساختمانی
  • صنایع فلزی به طور گسترده از ورق گالوانیزه استفاده می نمایند.
تهیه ورق گالوانیزه

روش تهیه ورق گالوانیزه

یکی از روش های تولید ورق گالوانیزه غوطه وری داغ می باشد.

ورق گالوانیزه مجتمع فولاد مبارکۀ اصفهان از این روش استفاده می کند . برتری این روش گالوانیزه کردن بر روش های دیگر اقتصادی بودن و همچنین امکان ایجاد ضخامت های بیشتر با پوشش محکم  و چسبندگی خوب با پوشش گالوانیزه به فولاد اصلی می باشد.

روند تولید

کلاف های ورودی در ابتدای خط گالوانیزه جوش خورده وبه صورت یک نوار  پیوسته متصل می شوند. سپس در قسمت تمییزکاری سطوح آنها توسط  با مواد شیمیایی قلیایی، پاک  و با آب گرم شستشو داده می شود. سپس با دمیدن هوای گرم خشک می گردند.

کلاف تمیز شده در قسمت بعد وارد کوره های انیل با اتمسفر محافظ می شود. ورق در 3 مرحله پیشگرم، و پس از پیشگرم و پس از گرم کردن و هم دمائی مناسب با کاربرد محصول آنیل شده و بعد با سیستم خنک کننده گرمای آن برای ورود به حوضچه  روی مذاب شده تنظیممی شود . با خروج از حمام  روی توسط افشانه مخصوص هوا ضخامت پوشش را تنظیم می کند. سپس با دمیدن هوا دمای آن را تا دمای مد نظر پایین می آورند. با پاشیدن آب, ورق وارد منبع  آب سرد می شود و به دمای مدنظر می رسد. پس از این مرحله با  هوای داغ  محصول بدست آمده  کاملا خشک می گردد.

ضخامت پوشش روی, روی ورق با ماشین ضخامت سنج بررسی می گردد و  سطح آن با توجه به زبری و صافی مدنظر مجدد اعمال می شود.

به منظور جلوگیری از شوره زدن ورق در انبارنگهداری, عملیات کروماته  انجام می گردد. به این معنی  که قشر نازکی از  محلول کرم روی سطح ورق قرار گرفته و خشک می شود.

بعد از کنترل در صورت نیاز روغن توسط دستگاه مخصوص روغنکاری, روغن الکترواستاتیک بر دو سطح ورق مالیده می شود.

*فراوانی علم و آگاهی همواره بر شما جاری باد*

آهن باکس مرجع قیمت انواع ورق سیاه و گالوانیزه.